Na prvi ortodontski pregled trenutno čaka 32.259 pacientov… 

Kako lahko preskočite dolge čakalne dobe slovenskega zdravstvenega sistema in svojemu otroku omogočite najkvalitetnejše ortodontsko zdravljenje …

… brez dragih samoplačniških storitev ali kompromisov pri kvaliteti obravnave?

NAROČITE SE

Dragi starši,

ste siti dolgih čakalnih dob za ortodontsko zdravljenje vašega otroka?

se zavedate pomembnosti hitre obravnave vašega otroka za njegovo oralno zdravje?

si želite kvalitetne storitve in pravočasnega zdravljenja?

Če ste na vsaj eno zgornje vprašanje prikimali, potem si lahko sedaj oddahnete.

V nadaljevanju vam bomo namreč predstavili, kako lahko vaš otrok do prvega pregleda pri ortodontu pride v naslednjih 7 dneh – s povračilom stroškov zdravljenja in ob najvišji klinični ravni storitve.

Ja, prav ste prebrali. 

Če iščete najhitrejšo možnost za ortodontski pregled vašega otroka, imamo za vas slabo in dobro novico

Povprečna čakalna doba za prvi pregled pri ortodontu je 1722 dni ali malo manj kot 5 let, pri čemer trenutno na prvi pregled čaka 32.259 pacientov, nad dopustno čakalno dobo pa 28.088 pacientov.

V ta časovni okvir pa sploh še ni zajeto zdravljenje oz. zobni aparat, na katerega lahko otrok čaka tudi do 10 let. To pomeni, da lahko otrok v tem času dopolni 18 let, s čimer pa morate celoten strošek zobnega aparata kriti sami. Strošek zobnega aparata? Tudi do vrtoglavih 2500 eur na čeljust.

Kot omenjeno, se žal dolge čakalne dobe ne končajo samo pri prvem pregledu. Temu je potrebno dodati še čakalno dobo za kontrolni ortodontski pregled, na katerega trenutno čaka 51.178 pacientov ter čakalno dobo za začetek zdravljenja, na katerega čaka trenutno 984 pacientov. To je skupaj kar 84.421 otrok, ki čaka na pregled za zobni aparat ter samo zdravljenje.

Dolge čakalne dobe pa s sabo prinašajo tudi druge težave

V kolikor se ortodontska terapija ne začne pravi čas (to je med 10. in 13. letom mladostnika), se poveča verjetnost za ortodontske probleme, kot so:

Otrokom morajo puliti zobe, saj v čeljusti nimajo dovolj prostora.

Otrokom se čeljust razvija v napačno smer in prihaja do deformacij.

Otroci živijo v bolečinah, ne morejo se pravilno prehranjevati.

Otroci morajo dlje časa nositi zobni aparat.

Otroci imajo probleme z dihanjem in govorjenjem.

Da bi lahko pravočasno otrokom in mladostnikom ponudili najkvalitetnejšo ortodontsko obravnavo in zdravljenje, pa je nastal ORTODONT TAKOJ®

Smo spletna poslovalnica za čezmejno ortodontsko zdravljenje z napotnico brez čakalne dobe in z urejanjem povračila stroškov zdravljenja v tujini od Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS).

Povezujemo mrežo vrhunskih svetovno priznanih ortodontov,
ki delujejo v modernih zasebnih ordinacijah in poliklinikah v Zagrebu in Reki na Hrvaškem. 

Naši ortodonti so specialisti ortodontije z dolgoletnimi izkušnjami, docenti in magistri na področju ortodontije in stomatoloških znanosti, redni in izredni profesorji na univerzah za stomatologijo na Hrvaškem in predavatelji na evropskih in svetovnih kongresih na temo ortodontije in estetske stomatologije.

Naročite se na uvodni telefonski posvet

Kaj so prednosti čezmejnega
ortodontskega zdravljenja? 

V Sloveniji je najdaljša dopustna čakalna doba za ortodontsko zdravljenje s pravilnikom določena dlje kot za ostale zdravstvene storitve:

  • z napotnico HITRO je namesto za 3 mesece, določena na 12 mesecev
  • z napotnico REDNO pa je namesto za 6 mesecev, določena na 18 mesecev

ORTODONT TAKOJ® vam omogoči ortodontsko zdravljenje z napotnico brez čakalne dobe v Zagrebu in Reki na Hrvaškem. Tako dobite termin za prvi pregled že v roku tedna dni od naročanja (za predstavo – na prvi pregled pri ortodontu v Sloveniji v povprečju pacienti čakajo kar 1000 – 1900 dni).

Ja, prav ste prebrali…

Medtem, ko lahko v Sloveniji na prvi pregled in ortodontsko zdravljenje čakate tudi do 10 let, lahko z našo pomočjo zaključite celotno zdravljenje najkasneje v roku 18-24 mesecev.

To pa še ni vse…

Povprečno število obiskov, da je zdravljenje zaključeno in ortodont zobni aparat odstrani, je med 10 do 16 obiskov – v povprečju potekajo enkrat na dva meseca, da tudi pot na Hrvaško ni obremenitev.

Sedaj pa najpomembnejše…

Stroške ortodontskega zdravljenja v tujini lahko dobite povrnjene V CELOTI

Vemo, da kot starši za svoje otroke želite le najboljše storitve, pogosto pa ste zaradi preobremenjenosti zdravstvenega sistema in dolgih čakalnih dob lahko primorani iskati samoplačniške storitve, ki pa so drage in vas lahko spravijo v veliko stisko.

Zato vam mi pomagamo do najboljših hrvaških specialistov ortodontije na napotnico, prav tako pa vam nudimo celovito rešitev za povračilo stroškov zdravljenja od Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS). 

Postopek za naročanje na pregled je hiter in popolnoma enostaven – potrebujete le veljavno napotnico za svojega otroka, mi pa poskrbimo za vse ostalo.

Že prav… ampak zakaj se pa o tej možnosti tako malo govori?

Možnost čezmejnega ortodontskega zdravljenja na napotnico s povrnitvijo stroškov je dejansko uzakonjena, a žal se o tej možnosti še vedno premalo govori. 

Zato je nastal ORTODONT TAKOJ® – želimo namreč ozaveščati o možnosti čezmejnega ortodontskega zdravljenja, ponujamo pomoč pri izbiri ortodonta na Hrvaškem, da se zdravljenje zob pri otrocih in mladostnikih začne pravočasno, prav tako pa poskrbimo za vso potrebno dokumentacijo za povračilo stroškov zdravljenja s strani ZZZS.

Bi radi izkoristili to možnost in se še danes naročili na uvodni telefonski posvet s strokovnjakom za čezmejno ortodontsko zdravljenje?

NAROČITE SE

Kdo se lahko naroči na čezmejno
ortodontsko zdravljenje?

Pacienti z napotnico

Naročijo se lahko osebe z veljavno napotnico, ki še nimajo izbranega ortodonta.

Pacienti, ki že imajo
izbranega ortodonta

Naročijo se lahko osebe, ki že imajo izbranega ortodonta v Sloveniji.

Samoplačniki

Ortodontsko zdravljenje pri naših specialistih ortodontije vam je na voljo tudi samoplačniško.

Tako je – tudi če je vaš otrok z napotnico že vpisan pri izvajalcu v Sloveniji, napotnico zgolj prevzamete, nas kontaktirate in ostalo uredimo mi.

Zakaj nam zaupati?

Zagotavljamo naročanje na najkvalitetnejšo ortodontsko storitev brez čakalnih dob

Imamo široko mrežo vrhunskih ortodontov, ki delujejo v modernih zasebnih ordinacijah in poliklinikah v Zagrebu in Reki na Hrvaškem

Ponujamo vam celovito rešitev za povračilo stroškov zdravljenja od Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS)

Vsi ortodonti portala ORTODONT TAKOJ® izvajajo sodobne – kraniofacialne diagnostične in terapevtske metode ravnanja zobovja. S tem vplivajo na upogljivost obraznega skeleta v regiji sinusov in izboljšajo čeljustno tkivo ter splošen videz in držo obraza in vratu.

Da pa dobite vtis o storitvi tudi od naših strank, si preberite njihova mnenja:

Bi se tudi vi radi pridružili množici zadovoljnih staršev in otrok? Naročite se na uvodni telefonski posvet s strokovnjakom za čezmejno zdravljenje, ki bo odgovoril na vsa vaša vprašanja – v slovenščini in popolnoma neobvezujoče.

Naročite se na uvodni telefonski posvet

Kako torej do ortodontskega zdravljenja vašega mladostnika ali mladostnice brez dolgih čakalnih vrst in dragih storitev?

S pomočjo storitve ORTODONT TAKOJ®.

Kaj pridobite s čezmejnim zdravljenjem in našo pomočjo?

naročanje na pregled in zdravljenje brez čakalnih dob – do datuma za pregled že v roku tedna dni od naročila

najkvalitetnejša storitev z vrhunskimi svetovno priznanimi specialisti ortodontije

garantirano povračilo stroškov zdravljenja od ZZZS

strokovni in korektni ortodonti v modernih zasebnih ordinacijah in poliklinikah v Zagrebu in Reki, kjer se pacientom popolnoma posvetijo ter jih strokovno in korektno obravnavajo

Kako pa poteka celoten postopek od naročanja, izvedbe storitve do povrnitve stroškov?

Še dobro, da ste vprašali. Postopek je popolnoma preprost in hiter:

Naročite se na telefonski pogovor s strokovnjakom za čezmejno ortodontsko zdravljenje, ki bo odgovoril na vsa vaša vprašanja in vam pomagal pri naročanju na pregled. Pogovor poteka v slovenščini.

V drugem koraku sledi naročanje na pregled, pri čemer potrebujete zgolj veljavno napotnico, termin pa dobite v roku tedna dni. Ortodont pri vašem prvem obisku naredi specialističen pregled z odtisi zob, fotografiranjem, analizo radioloških slik ter na podlagi zbranih informacij izdela analizo stanja za plan zdravljenja.

Ko opravite storitev, vam mi pripravimo celotno dokumentacijo za povrnitev stroškov zdravljenja, ki vam jih povrne Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS)

Zveni enostavno, kajne?

Naročite se na uvodni telefonski posvet

“Najboljša izbira, da smo šli k ortodontu v Zagreb, ortodontka 1a.”

Nada V.

Ne pustite, da je vaš otrok še eden izmed 84.421 otrok, ki čakajo na pregled in ortodontsko zdravljenje. Čakalne dobe v Sloveniji trenutno segajo vse tja do leta 2030.

V tem času pa vaš otrok ostaja brez zdravljenja, kar lahko negativno vpliva tako na njegovo zdravje kot tudi samozavest (puljenje zob zaradi premalo prostora v ustih, apneja, smrčanje, ozka čeljust, slaba samozavest, težave
z dihanjem, govorjenjem in prehranjevanjem). 

Vse to zaradi prepoznega ortodontskega ukrepanja, (pre)dolgih čakalnih vrst in
preobremenjenosti slovenskega zdravstvenega sistema.

Ne pustite, da vaš otrok na ortodontsko zdravljenje čaka več let. Naročite se na uvodni posvet s strokovnjakom za čezmejno ortodontsko zdravljenje že danes in že naslednji teden se lahko iz Hrvaške vrnete z jasnim planom zdravljenja in zobnim aparatom. 

 

 

Naročite se na uvodni telefonski posvet
in omogočite vašemu otroku zdrav nasmeh.

Naročite se zdaj
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound