SPLOŠNI POGOJI IN CENIK PRAVNIH STORITEV ORTODONT TAKOJ

Zobni aparat brez čakalne dobe

Ortodont Takoj je ponudnik visoko kakovostnega ortodontskega zdravljenja in zobnih aparatov vodilnih svetovnih proizvajalcev brez čakalne dobe na napotnico ali samoplačniško. 

Delovni čas

Naročanje na pregled sprejemamo od ponedeljka do petka od 8.00 do 16.00 ure na 041 980 950, info@ortodont-takoj.si ali po predhodni najavi termina, v naših prostorih na Kidričevi 25 v Celju. 

Izvajalec zdravstvene storitve


Pregled, izdelavo in namestitev zobnega aparata izvaja Mateja Jelić, dr. dent. med., Privatna specialistična stomatološka ordinacija za ortodontijo Mr. Sc. Mateja Jelić, Ul. Pavla Hatza 23, 10000 Zagreb, Hrvaška . 


Naročanje na napotnico. Vračilo sredstev za zobni aparat.

Do dopolnjenega 16. leta naredijo pacienti Ortodont Takoj prvi pregled (diagnostika) in namestitev zobnega aparata brez čakalne dobe. Zdravljenje poteka tako, da zobni aparat plačate, v Ortodont Takoj pa vam uredimo, da dobite plačan zobni aparat povrnjen. Skladno z ZPacP opravljamo te vrste posla po overjenem splošnem pooblastilu. Splošno pooblastilo pošljemo stranki po e-pošti na njeno zahtevo. Cena storitve znaša 55,00 € (plus ddv), pošljemo ga po e-pošti. Vse potrebne informacije dobijo stranke v času uradnih ur.
*storitev si lahko stranke omogočijo tudi same. Storitev ni pogoj za naročilo na pregled in zobni aparat brez čakalne dobe. 

Ekskluzivni zobni aparati za odrasle. 10% popust ali plačilo na obroke.

Odraslim je na voljo prvovrstna ortodontska oskrba, ki se izvaja z le najboljšimi zobnimi aparati na dentalnem tržišču. Sinonim kakovosti pa v Ortodont Takoj dopolnjujemo z dostopnimi cenami in plačilnimi pogoji. Nudimo takojšen 10% popust ob enkratnem plačilu zobnega aparata z gotovino ali možnost obročnega plačila, v dogovoru z ortodontom. 

Nezadovoljni z ortodontom? Prestavite napotnico v Ortodont Takoj.

Kadar se pacient na napotnico že zdravi in nosi fiksni ali snemni zobni aparat, pri tem pa rezultati zdravljenja niso skladni s strokovnimi standardi, zdravljenje ne daje primernih rezultatov ali traja predolgo, uredimo postopek, pri katerem prestavimo napotnico od obstoječega ortodonta v Ortodont Takoj.
Skladno z ZPacP opravljamo te vrste posla po overjenem splošnem pooblastilu. Splošno pooblastilo pošljemo stranki po e-pošti na njeno zahtevo. Cena storitve znaša 55,00€ (plus ddv), pošljemo ga po e-pošti. Vse potrebne informacije dobijo stranke v času uradnih ur.
*storitev si lahko stranke omogočijo tudi same. Storitev ni pogoj za naročilo na pregled in zobni aparat brez čakalne dobe. 

Varstvo osebnih in drugih zaupnih podatkov

V skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov smo zavezani k ustreznemu varovanju osebnih in drugih zaupnih podatkov svojih strank. Ne glede na zakonske določbe izredno skrbno varujemo osebne in druge zaupne podatke naših strank pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom ali razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem. Podatki so ustrezno shranjeni in zaščiteni z geslom in z omejenim dostopom. Za varnost vaših osebnih podatkov dobro skrbimo tudi zato, ker spoštujemo vašo izbiro, da ste izbrali ravno nas. Vaši osebni podatki v nobenem primeru ne bodo predani tretji osebi.

Imate vprašanje

Pokličite nas, prijazno vam bomo svetovali in vam pomagali do želenih informacij.

Ortodont Takoj
T: 041 980 950
M: info@ortodont-takoj.si
W: www.ortodont-takoj.si

Delovni čas

Ponedeljek-petek od 8.00 do 16.00 ure

Podjetje

Medicinska agencija, Natalija Sakelšek s.p., Javorjeva ulica 4, 3000 Celje, poslovna enota za stranke.: Kidričeva 25, 3000 Celje.

Top