NOVIČKE

Ortodont v tujini postaja trend!

Ortodont Takoj je od začetka delovanja (april 2018) pa do danes, na ortodontsko zdravljenje preko napotnice naročil že več kot 30 otrok, ki so primerni za zdravljenje in so v Sloveniji žal naleteli na predolge čakalne dobe.

Ortodont dr. Mateja Jelić iz Zagreba je prav vsakega sprejela in mu opravila specialistični pregled, nekateri so bili že sedaj primerni za namestitev zobnega aparata, pri drugih je potrebno stanje spremljati.

Otroci s težjimi deformacijami potrebujejo zdravljenje takoj in ne čez 3 leta, kot navedujejo slovenske čakalne dobe. Ravno zato smo vzpostavili sistem Ortodont Takoj, ki ne le naroča, ampak tudi nudi izpolnjevanje vlog za vračilo denarja s strani ZZZS.

ortodont
Ortodont dr. Jelićeva res dobro opravlja svoje delo.

ZDRAVLJENJE NA NAPOTNICO V TUJINI

Zdravljenje na napotnico v tujini je mogoče in denar dobite povrnjen. Sistem vam bomo razložili v korakih:

  1. Preko našega kontaktnega obrazca ali telefonske številke se naročite na pregled.
  2. Ko vam najdemo ustrezen datum pregleda vam pošljemo potrditev.
  3. Napotnico imate ves čas shranjeno.
  4. Odidete na pregled, kjer vam ortodont razloži stanje in nadaljno postopanje.
  5. Zobni aparat pri njemu plačate (lahko v enem znesku ali na obroke) v kolikor plačate v celotnem znesku, imate 10% popust.
  6. Po končanem  zdravljenju izpolnite vlogo za vračilo denarja s strani ZZZS ali naročite IZPOLNJEVANJE VLOGE PRI NAS – priporočamo slednje, saj vam izpolnjevanje vloge lahko naredi kar nekaj sivih las, mi pa s tem že imamo izkušnje.
  7. Dobite vrnjen denar.

 

Ne čakajte predolgo z obiskom ortodonta, saj lahko pride do nepopravljivega stanja zob, sploh pri mladini. Lep in raven nasmeh je estetskega in funkcionalnega pomena, ne prikrajšajte svojih otrok za to.

 

Top